Point black Hoeselt

Tattooshop Point Black werd in 2014 opgericht door Kim. Ondertussen breidde de shop uit met collega’s Michelle, Britt en Kelsey.
In 2019 verhuisde Point Black naar een ruim, licht en modern pand in het centrum van Hoeselt, met meerdere parkeergelegenheden in de buurt van de shop.
In deze shop kan je steeds terecht voor een kwalitatief en origineel ontwerp op maat. Het kritisch oog van de artiesten zorgt ervoor dat elke tattoo perfect wordt afgewerkt. Zowel voor dunne en strakke lijnen als het zachte schaduwwerk staat de shop bekend, maar ook klantvriendelijkheid wordt er hoog in het vaandel gedragen.
Elke tattoo artiest heeft natuurlijk z’n eigen voorkeuren en specialiteiten, gaande van portretten en realistische tattoos tot mandala’s, dotwerk en abstracter werk.
Kortom, voor ieder wat wils.

Michelle

Hoewel Michelle geen klassieke kunstopleiding volgde, tekende ze al graag van kinds af aan.
In 2015 kwam zij dan terecht bij Point Black.
Zowel kleine als grote projecten zet ze graag. In realisme, fine-line en dotwork.
Vooral in ontwerpen met natuurelementen zoals dieren en bloemen liggen in haar hand.
Verder wil Michelle zich graag meer toeleggen op de wat donkerdere stijlen zoals blackwork.

Britt

Door haar passie voor tekenen en kunst volgde Britt het kunstonderwijs in het middelbaar waar ze haar tekenstijl verder kon ontwikkelen.
Leren tatoeëren is altijd een stille droom van haar geweest en in 2017 kwam ze terecht bij Point Black.
Ze tatoeëert voornamelijk in Black&Grey en werkt graag met linework, dots en whipshading. Grafische en sketch designs ontwerpt ze het liefst, maar daarnaast kan je bij haar ook terecht voor fine-line en kleinere gedetailleerde tattoos.

Kim

Kim volgde nooit een kunstopleiding, maar leerde zichzelf de kunst van het tatoeëren aan en startte hiermee in 2009. In 2014 richtte Kim de tattooshop Point Black op.
Van tattoos zijn er niet veel dingen die hij niet aankan, maar zijn voorkeur gaat uit naar realistic Black&Grey en hyperrealism tattoowerk, zowel in portretten als de grotere werken zoals een sleeve of backpiece.

Kelsey

Als kind was Kelsey altijd al aan het tekenen en schilderen. Op 14 jarige leeftijd is ze naar de kunstschool gegaan en volgde ’s avonds nog les in de academie zo is de passie voor kunst alleen maar groter geworden.
Tijdens haar hogere studies is ze in de tattooshop bij Kim terecht gekomen en hier alle kneepjes van het vak geleerd.
Kelsey zet het liefste ‘Black and Grey’ realisme of tatoeages met fijne lijnen.