Tattoobox

De origineelste cadeaubox 

Het Tattoobox concept kwam tot stand in volle corona crisis. Elke zaak moest de deuren sluiten, de wereld stond letterlijk stil. Er werd geen enkele tattoo gezet, wat in onze sector (maar ook al die andere) zeer dramatische gevolgen had. Enkel de online wereld werd een heus succes, hier kwamen wij, als Belgisch bedrijf, natuurlijk ook tot de conclusie dat dit de toekomst is.

Al snel kwam het idee van cadeauboxen met een tattoo voucher. Door het oog op design te houden, ontstond het logo en het ontwerp van de boxen. Daarnaast kan je ook leuke gerelateerde gadgets terugvinden in de box. Onze t-shirts werden ontworpen in de vibes van tattoos zeer goed weergeeft. De kwalitatieve balsem is een meerwaarde na het tatoeëren.

Tattoobox is een speciaal cadeau concept en uniek in de Benelux. Er werd ingespeeld op de laatste nieuwe trends en gefocust op tattoos en de lifestyle daarrond.

WERKING BOX

1. U koopt of krijgt een tattoobox

2. U ontvangt een tattoobox met een waardebon, een gratis tattoo aftercare product (Balm Tattoo), een exclusieve gadget, Tat2 shirt en een kortingsbon

3. U ruilt de voucher in bij de studio of artiest naar keuze uit ons aanbod en plant een afspaak

4. Get inked!